Kommentaar

Voor / Na: modernisering en suiwering van 'n Amerikaanse kombuis

Voor / Na: modernisering en suiwering van 'n Amerikaanse kombuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N Kombuis- en eetarea met 'n slegte ontginning, 'n gebrek aan lig ten spyte van pragtige volumes ... moeilik om die werklike potensiaal van hierdie moeë woonstel in Neuilly, op die eerste verdieping van 'n pragtige herehuis, voor te stel. Om 'n sentrale plek in die kombuis te herstel, het die eienaars Laurence Garrisson van die agentskap La Décorruptible ingeroep en ontdek in foto's!

'N Blink baldakyn


voor: Voor die ingryping van Laurence Garrisson dit La Décorruptible, het die landing na 'n wye gang met vorige versiering oopgemaak. Toe die kombuis- en eetkamerdeure gesluit is, laat die ruimte nie natuurlike lig toe nie. Om die oppervlakte en helderheid te verkry, verbeel die versierder 'n witmetaaltak met venster om die uitruil tussen die kok en haar gaste te vergemaklik. na: Die nuwe Amerikaanse kombuis maak vandag 'n mooi glasdak met streng lyne oop vir die res van die woonstel en laat die lig ideaal sirkuleer. In 'n perspektief van modernisering van die geheel, vervang 'n parketvloer in warm kleure die ou verbleikte tapyt.

'N Vriendelike en moderne kombuis


voor: Oorspronklik is die kombuis van die eetkamer en die woonkamer geskei deur 'n groot afskorting wat 'n raam vorm. Dit het die indruk van 'n nou ruimte geskep en het geen werklike doel gehad nie. Die partisie het inderdaad 'n beduidende ruimte gemonopoliseer en die sirkulasie sowel as die lig versper. Net so het die lugblou deure van die kombuismeubels en die indrukwekkende enjinkap 'n sekere swaarmoedigheid geïnspireer. Aan die ander kant, in die sitkamer se eetkamer, het pasgemaakte meubels praktiese berging aangebied, maar in 'n modieuse styl.
na: Danksy Laurence Garisson het die kombuis weer 'n sentrale kamer geword wat met die sitkamer kommunikeer. Die versierder het die oppervlakpartisie verwyder en 'n ultra-praktiese taupe-beige werkblad geïnstalleer wat die kombuis verleng. Die kamer is oop en kry lig en bied groter gemak aan gesinslede en verbygaande gaste. Op die vloer is die grys teëls van porselein-steengoed meer diskreet. Dit pas perfek by die fronte van die witglasmeubels, sonder handvatsel en met die mosaïek credenza. Ver van die ontwerp van die ou kombuis af, is dit 'n uitstekende plek vir funksionele en ligte toerusting. Die kombuis is deesdae in 'n sirkel gerangskik en bied lugagtige en onbelemmerde perspektiewe.

'N Eetkamer met helder kleure


na: Om 'n bietjie warmte in hierdie verfynde kombuis te bring, het die versierder verkies om 'n blou muur te hou. Dit pas by die skilderye van die eienaar en die glastafel omring deur Tolix-vlekvrye staalstoele. Laurence Garrisson, agentskap van La Décorruptible



Kommentaar:

  1. Briggebam

    Net een God weet!

  2. Tynan

    Dankie dankie

  3. Zaim

    Het op 'n forum gekom en het hierdie tema gesien. Laat u help?

  4. Maura

    Jy is nie reg nie. Ons sal dit bespreek. Skryf in PM.

  5. Kalani

    Dit gebeur nog meer vrolik :)

  6. Bardarik

    jy druk dit perfek uit



Skryf 'n boodskap