Ander

Voor / na: Skep 'n indruk van die ruimte in 'n ateljee van 19 m2

Voor / na: Skep 'n indruk van die ruimte in 'n ateljee van 19 m2


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Om in sy woonstel plek te kry terwyl hy sorg vir die versiering daarvan, droom die eienaar van hierdie klein ateljee van 19 m² in die elfde arrondissement van Parys daarvan. Hy doen 'n beroep op die argitek Charlotte Soissons-Lenormand en die interieurontwerper Valérie Laporte-Volatier om 'n funksionele, gemaklike en lugagtige woonruimte voor te stel. Die resultaat: 'n klein ruimte wat vir groot woonstelle niks kan beny nie. gebied:19 m² begroting: Werke: 40.000 euro HT - Missie: 15% HT van die hoeveelheid werke - Meubels en versiering: 3.500 euro

Maak die verlede skoon


voor: By die aankoms van die nuwe eienaar is die woonstel in 'n betreurenswaardige toestand. Tussen 'n vervalle geraamte van 'n gebou, volledig verdeelde donker vertrekke, verbleikte skilderye en muurspatsels, teëls vanaf 'n ander ouderdom en gewrigte wat mettertyd verswak is ... 'n verfrissing en 'n herkonfigurasie van die ruimte is noodsaaklik!

Laat daar lig wees!


na: Om die volumes prakties te verhoog, die woonstel 'n nuwe perspektief te gee en die lig te versterk, het die span besluit om die ruimte oop te maak. 'N oordeelkundige idee wat dit moontlik gemaak het om 'n groot verblyf te skep en in hierdie een die drie pragtige vensters, wat voorheen in die kombuis, die sitkamer en die slaapkamer geleë was, te herstel. Die woonstel is nou herkonfigureer en bestaan ​​uit 'n groot sitkamer met 'n geïntegreerde kombuis en 'n gemakliker badkamer. Om op die ligprobleem te reageer, het die span ook 'n binne-venster in die klein 3 m²-badkamer geskep. Nou sirkuleer die lig en laat die eienaar die natuurlike lig in elke kamer benut. 'N Vals plafon met ingeboude kolligte is veral geskik in klein ruimtes, en is ook geïnstalleer. Uiteindelik laat 'n dimmer u die lig verander volgens die gewenste stemmings.

Aangepaste meubels


na: Om kosbare vierkante meter in die woonstel te bespaar en sodoende die ruimte te optimaliseer, het die agentskap gekies vir 'n geïntegreerde, baie funksionele kombuis en verbeelde pasgemaakte kaste vir die berging van huishoudelike produkte en skoene. Wat die versiering betref, het die span ingeboude, modulêre en / of multifunksionele meubels verkies. Dit word bewys deur die omskepbare bank, die TV-kabinet op wieletjies of die nesttafels wat in die sitkamer aangebring is. Laastens gee die materiale, gekies vir hul blink of deursigtige karakter, 'n nuwe diepte aan die kamer en maak dit dus moontlik om die gevoel van ruimte in die sitkamer te versterk.
Charlotte Soissons-Lenormand & Valérie Laporte-Volatier, die mure het ore



Kommentaar:

  1. Conley

    Bravo wat 'n wonderlike boodskap

  2. Krocka

    Thanks for the help in this question, can I help you synonymous with something?

  3. Harris

    Ek sluit aan. Dit gebeur. Kom ons bespreek hierdie kwessie.

  4. Lia

    Na myne is die onderwerp baie interessant. Ek bied u aan om dit hier of in PM te bespreek.



Skryf 'n boodskap