Ander

Voor / Na: 'n kontemporêre kombuis uitbrei

Voor / Na: 'n kontemporêre kombuis uitbrei



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Aan die hoof van 'n groot en gemengde gesin droom die eienaars van hierdie Lyonnais-woonstel in die sesde distrik van 'n groot kombuis, 'n deurgangsplek en lewe, waarin almal hul maaltye, werk, koerante kon lees en huiswerk doen. Hulle doen 'n beroep op Sylvain Perillat wat besluit het om die ou kontemporêre kombuis te vergroot en 'n sentrale eiland te skep. Ontdek die plekke in foto's!

Kombineer twee kamers om 'n gemaklike kombuis te skep


voor: Om 'n ander te wees, soms net 'n tikkie lipstiffie of 'n bietjie maskara op die oë. Dit is dieselfde vir hierdie klein kombuisie waar alles verander het sonder dat iets regtig verander het! Oorspronklik dus: 'n piepklein, moderne kombuis wat ontwerp is deur Espace Contemporain - 'n plaaslike kok - en 'n aangrensende kinderkamer. Nie baie prakties vir 'n gemengde gesin nie! Die eienaars doen daarom 'n beroep op Sylvain Perrilat van die SP Architect-agentskap om hierdie twee ruimtes heeltemal te heroorweeg. Doelwit: om 'n partisie af te slaan en die oppervlak van die ou kamer te herstel, terwyl 'n muur en 'n groot deel van die elemente van die oorspronklike kombuis gehou word.

'N Sentraal-eiland as 'n gewone draad


na: Om hierdie gesellige woonruimte wat die eienaars so begeer het, te skep, het die argitek die voordeel van 'n sentrale eiland gebruik, sodat die gesin maklik daarin kon rondbeweeg en dus regtig in die kamer kon woon. Dit is in 'n laminaatafwerking gedoen en wit geverf. Die eiland bestaan ​​gedeeltelik uit lang elemente uit die ou kombuis wat herstel en hergebruik is. Om te kompenseer vir die vlakverskille tussen die twee oorspronklike dele, is die vloer vooraf oorgedoen. Laasgenoemde was bedek met 'n eenvormige parketbedekking om 'n akoestiese probleem aan te spreek.

'N Aangename en lewendige kombuis


na: Een van die beperkinge van die projek was om natuurlike lig te verwerk. Om hierdie funksionele kombuis te skep, aangenaam om in te woon en in die lig te bad wat die paartjie wou hê, het die argitek gekies vir 'n glaspartisie. Dit laat 'n maksimum lig in die ingangsportaal langs die kombuis bring. En om hom die perseel in besit te neem, het Sylvain Perrilat gekies vir 'n glasdak van wit geverfde hout. Ten slotte, om die geheel te standaardiseer, is 'n valse plafon geskep, versier met kolligte en 'n dekoratiewe vering om twee vlakke van beligting te hê.
Sylvain Perrilat, SP-argitek