Wenke

Voor / na: Skep stoorplek om 'n kombuis meer prakties en esteties te maak

Voor / na: Skep stoorplek om 'n kombuis meer prakties en esteties te maak



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

'N Klein kombuisie kan vinnig morsig lyk as dit nie voldoende stoorruimte het nie. Robotte, bokse en kos versamel dikwels op die werkoppervlak en val die oppervlak binne wat bedoel is vir maaltydvoorbereiding. In hierdie klein tweeslaapkamerwoonstel van 26 m² wat volledig opgeknap is, het die kombuis baat gevind by 'n volledige gesiglift wat ontwerp en funksionaliteit herontdek het. Elodie Cussonnier, argitek in beheer van die projek, het hier 'n regte prestasie behaal!

Vitamienontwerp


voor : Oorspronklik is die ruimte wat aan maaltye gewy is, in 'n hoek van die sitkamer geïntegreer. Swak ingerig en spaarsamig gemeubileer, het dit meer soos 'n kombuis gelyk as 'n regte kombuis. Die eienaar van die woonstel het nie net ruimte gehad om te kook nie, maar ook stoorplek vir die opberg van gereedskap, skottelgoed en kos. Die hoekrak en die Ikea-bedienkarretjie, die enigste artikels om maaltye voor te berei, was gedurig oorvol: hierdie klein kombuisie het net so onaantreklik geword soos ongemaklik ... 'n Hersiening was nodig! Nadat die argitek Elodie Cussonnier 'n besoek aan die perseel gedoen het en die punte wat geherorganiseer moes word, bestudeer het, het hy die verspreiding van ruimtes deurgewerk: deur afskortings te breek en die kamers om te keer, sou die woonkamer en die kombuis die oppervlakte, helderheid en opberging kon kry.
na : Nuwe planne, verkwikkende kleure, geoptimaliseerde ruimtes ... Die sitkamer en die kombuis neem ekstra vierkante meter aan! Die sitkamer het in die ou kamer plaasgevind, nou in 'n "L" vorm. Hierdie herorganisasie bevoordeel die kombuis wat nie meer die ontspanningsarea belemmer nie. Dit is oop na die sitkamer en het verskeie opbergruimtes wat 'n baie verfynde voorkoms gee. Die laminaat-werkblad, gekies in 'n pragtige antracietskerm, kontrasteer harmonieus met die rooi-oranje kleur van die mure. Dit is bekleed met 'n vlekvrye staal credenza wat die moderne aspek van die kamer versterk. Wat meubels betref, kies Elodie Cussonnier vir 'n sober roomkleurige reeks, bestel by Darty. Die nuwe kombuis is volledig geïntegreer en verberg alle toerusting (yskas, wasmasjien, ens.): Die omgewing is nou netjies en verwelkomend, ruim genoeg om te kook sonder beperkings. Elodie Cussonnier, interieurontwerper //www.elc-deco.com/