Nuttig

Voor / Na: 'n Nuwe stoep om die huis te verjong

Voor / Na: 'n Nuwe stoep om die huis te verjong

Hierdie pragtige landhuis het baie voordele: 'n pragtige oppervlak, 'n rustige en groen omgewing ... en 'n stoep. Laasgenoemde is ongelukkig vervalle en ongemerk. Die lang ontwerp benadeel die algemene argitektuur van die huis en gee dit 'n "gepakte" lug. In reaksie op hierdie probleem het die agentskap Vérand'Art ingegryp om die bestaande een te vervang deur 'n argitektoniese projek voor te stel wat die buitekant sowel as die binnekant van die gebou sublimiteer. Resultaat: 'n volledige veranda met meer as 45 m2 en 'n asemrowende uitsig op die omgewing.

Nuwe planne om die buitekant weer in balans te bring

voor : Wanneer die Vérand'art-argitekte 'n aanvanklike inventaris van die huis maak, word hulle onmiddellik bewus van die argitektoniese en termiese probleme wat met die bestaande stoep verband hou. Laasgenoemde is etlike jare gelede in die huis geïntegreer, en die materiaal is nou heeltemal verouderd: konsepte en humiditeit gly in die huis, wat die kamer daagliks ongemaklik maak. Die eienaars is koud gedurende die winter, en die kamer is heeltemal oorverhit gedurende die somer! Daarom word Vérand'art se kundigheid versoek om hierdie verskillende probleme reg te stel. Die argitekte beveel 'n nuwe, meer harmonieuse konstruksie aan wat met gevorderde materiale vervaardig is: die geglasuurde deel word gebou met Guardian-dubbelglas met versterkte termiese isolasie, insluitend 'n diefweringstelsel. Die beglazing van die dak bestaan ​​uit Pasol-dubbelglas met versterkte termiese isolasie, met sonkragbeheer en selfreinigende stelsel. Nadat die planne vir die toekomstige stoep bevestig is - 'n plat dakmodel met 'n dakraam en 'n pediment met twee hellings - kan die werk begin!
na : Die nuwe argitektoniese prestasie is in perfekte harmonie met die huis, waaraan dit 'n regte gesigslag gee. Met versterkte termiese isolasie bied dit hierdie keer 'n groot sitkamer met optimale gemak. Die eienaars het besluit om hul nuwe woonkamer onder hierdie groot glasdak te installeer, met 'n eetarea en 'n tweede ruimte wat toegewy is aan ontspanning. Om hulle af te baken, staan ​​'n XXL-boom majestueus agter die bank. Hierdie plantbeeldhouwerk, soortgelyk aan dryfhout, weerspieël die buite-plantegroei en dra by tot die oorspronklikheid en skoonheid van die geheel! Sodra die voordeur gekruis word, gee die stoep 'n verstommende indruk dat dit in die tuin insteek, asof die huis binne gekom het, die gesig is so opvallend! Die woonkamer het nou 'n baie elegante ontwerp wat die kollig geheel en al op die tuin en die aangrensende terras laat. Dit is aan die kombuiskant dat die eienaars die ruimte wou oopmaak, maar met een beperking: die beton-kroonlys wat aan die huis grens, en die begeerte om dit 'n werklike uitbreiding van die huis te maak.
Danksy noukeurige messelwerk is die stoep nou 'n integrale deel van die huis en neem dit natuurlik deel aan die oorspronklike struktuur. Om hierdie pragtige konstruksie te voltooi, het die eienaars die terras volledig herontwerp en 'n buite-jacuzzi bygevoeg: 'n binne / buite-eenheid in totale harmonie, wat pragtige somersdae beloof!
Meer inligting op www.verandart.fr