Inligting

Voor / na: optimalisering van die ruimte in 'n solderateljee

Voor / na: optimalisering van die ruimte in 'n solderateljee



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In hierdie Lyonnais-ateljee onder die dakrand, is die ruimtes nie geoptimaliseer of afgebaken nie. Die eienaars het daarom Marion Lanoë, binnenshuise ontwerper, versierder en kleurontwerper in die streek, ingeroep. Die beperkinge op hierdie terrein was natuurlik die hange, maar ook die feit dat die woonstel op die vyfde verdieping sonder hysbak geleë is! Die bekoring van die glasdak en die blootgestelde balke is natuurlik bewaar gebly, maar die ateljee is volledig opgeknap in 'n meer moderne styl. Ontdek die verskillende stadiums van hierdie twee maande se werk. gebied:Studio 30m² begroting: 17.000 € HT vir die volledige opknapping

Herontwerp die ruimte volledig


voor: Die ruimte is nie geoptimaliseer nie, daar was geen afbakening en baie min stoorplek. Marion Lanoë moes die uitleg van die oppervlak heroorweeg om meer woonruimte te kry. Die woonstel is tipies, want ons moet die bekoring van die plek onder die dakrand sien.
na: Die groot dakvensters sorg vir maksimum lig. Om die ruimte verder te vergroot, het die argitek ligte kleure op die mure gekies.
Geel takke gee die geheel energie.

Twee gebruike in een kamer

voor: Daar was geen afbakening tussen die werkruimte en die slaap nie, wat nie optimaal is om produktief te wees of inteendeel nie.

na: 'N Klein muurtjie is gebou om die slaaparea van die sitkamer visueel af te baken om die funksies te rasionaliseer. Aan die sitkamerkant kan gaste gaste ontvang met nuwe meubels, 'n Habitat-bank en Gentlemen Designers-koffietafels.
Die kamer is klein, maar aangenaam, dit is verwelkomend en bederf. Die kantoorarea is geskuif en geïnstalleer net by die ingang van die ateljee, met 'n lekker Eames-geïnspireerde stoel.

'N Klein, maar modulêre kombuis


voor: Die ligging onder die dakrand het die eienaars nie toegelaat om die verskillende toestelle korrek te installeer nie. Die kombuis was dus taamlik ingewikkeld om te gebruik, veral omdat daar nie 'n toegewyde ruimte vir middagete of aandete was nie.
na:Die kombuis is volledig opgeknap. Dit is baie meer funksioneel, met baie stoorplek, terwyl dit modulêr vir maaltye is. Die klein punt: die induksie-kookplaat wat in die tafel geïntegreer is, om die ruimte verder te optimaliseer.

'N Verbeterde badkamer


voor: Die badkamer was heeltemal wit, wat nie baie modern was nie. Dit moes opgeknap word om van styl te verander en 'n regte make-up te kry!
na:Die badkamer is heeltemal oorgedoen, met 'n nuwe stort en 'n antracietgrys nietigheid. 'N Wit mosaïek is teen die mure gelê en grys teëls is op die vloer geplaas. Marion Lanoë - // www.lanoemarion.com/