Kommentaar

Voor / na: skep 'n groot sitkamer met 'n oop kombuis

Voor / na: skep 'n groot sitkamer met 'n oop kombuis



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

In hierdie ou woonstel wat in die 1800's gebou is, wou die jong egpaar die ou sjarme van die plek behou, terwyl hulle 'n meer moderne huis en 'n meer funksionele woonruimte het. Die idee van die Lyon-argitek Tiphaine Thomas was om die ruimtes te verdeel om 'n groot woonkamer met 'n Amerikaanse kombuis te skep en tot die regte mengsel tussen vintage en kontemporêre styl te kom. gebied: 56 m² woonkamer in 'n woonstel van 120 m² begroting: € 10.000 vir die opknapping van die sitkamer en € 1800 vir versiering en meubels

Voeg die ingang saam met die sitkamer in


voor: Die eienaars het die woonstel in sy eie sap gekry. Dit is in verskillende beknopte en donker vertrekke verdeel. Die ingang is van die sitkamer geskei deur 'n donker en nie baie funksionele gang. na: Die afskorting en die teëlwerk van die gang is verwyder om die ruimte oop te maak. Op die grond is 'n parketvloer in dieselfde aar as dié van die sitkamer gemaak om die ruimte te vergroot. Die woonkamer is dus vergroot ooreenkomstig die res van hierdie ruimte vir 'n harmonieuse resultaat. Om die ruimte te vermors, is 'n klein tafel en stoele geverf in 'n pêrelgrys kleur, halfpad tussen die wit van die oop kombuis en die swart van die sitkamer. Hierdie tafel dien as 'n visuele oorgang tussen die ingang en die sitkamer.

'N Helder oop kombuis


voor: Die kombuis was in 'n kamer langs die woonkamer. Nie baie funksioneel en redelik klein nie, dit moes teruggebring word na die sentrale kamer om 'n kantoor of 'n gastekamer te skep. na: In hierdie nuwe oop kombuis (Mobalpa) is 'n wit gelakte skaduwee gekies om 'n maksimum lig te weerspieël. Die werkblad is donker en metaalagtig in kontras met die ou klip. 'N Sentraal-eiland is bygevoeg om as oorgang tussen die twee ruimtes te dien en maksimum opberging te bied. Dit bevat die kookplaten, die wasbak, maar ook 'n kroeg waar u ontbyt kan eet.

Die kombinasie van die ou en die hedendaagse


voor: Die woonstel het die voordeel dat klipmure en balke blootgestel is, wat ongelukkig toegemaak en versteek was. Die hoë plafonhoogte van die huis (4,6 meter) en die teenwoordigheid van ou houtwerk en groot vensters het dit 'n mal sjarme gegee wat absoluut nie uitgebuit is nie. na: Die plafonne en die draende mure is laat sak om die balke en klippe te ontbloot. Die ou vensters is deur hout-dubbelglas vervang vir beter isolasie. Alles is weer in matwit geverf om lig te bring. Die houtwerk, in die onderste gedeelte, in pêrelgrys. Die parket is volledig geskuur, herstel en in rou toestand gelaat vir 'n natuurlike aanraking.

'N Moderne en minimalistiese dekor


voor: Die plek het op sigself geen siel gehad nie en die ruimte is nie uitgelig nie. Die uitdaging van die argitek: herstel die dekor sonder om dit te verwring. na: Vir die sitkamer het die argitek nugter en verfynde meubels in die woonkamer en skorsings in die industriële styl verkies.
Dit kontrasteer met die klip en die balke om die kamer 'n eietydse kontemporêre aanraking te gee. 'N Ou saamgestelde katrol, wat deur die voormalige eienaars gelaat is, is na plante opgehang.
Meer inligting oor Tiphaine Thomas op www.skeadesigner.com