Nuttig

Voor / Na: 'n huis van 250m2

Voor / Na: 'n huis van 250m2



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die eienaars doen 'n beroep op die dienste van die Avéo-agentskap om 'n goeie gesigstyl aan hierdie Aix-en-Provence-huis met 'n 80-jarige dekor te gee. In elke kamer is baie tuisopvoeringswerk gedoen om dit op datum te bring. Demonstrasie. oppervlak : 250m2 begroting : 30.000 euro

Die sitkamer




voor : Die sitarea het nie 'n samehangende indeling nie en is nie warm en vriendelik nie. Dit is vol met twee groot donker banke en 'n indrukwekkende donker hout sideboard wat die kamer verduister. na : Die basis, die organisasie en die kleure van die vertoning is bewaar. Net 'n taupe-muur is agter die bank geverf om die atmosfeer te verwarm. Die grys stofbank sit nou alleen in die kamer, wat lig gebad is danksy dekoratiewe bykomstighede in beige skakerings.

Die kombuis




voor : Met sy baie Provençaalse voorkoms, bevat hierdie kombuis al die nuwerwetse bestanddele uit die 70. Maar vandag is dit eenvoudig verouderd! na : Met 'n paar kwasstrepe is hierdie kombuis heeltemal getransformeer en in ooreenstemming met die tye. Die teëlwerk teen die muur en die meubels is in 'n antracietgrys kleur geverf vir 'n baie suksesvolle oorgawe!

Die hoofslaapkamer




voor : 'N Ultra glansryke, maar tog indrukwekkende rooi is nie 'n kleur om in die totale voorkoms in die slaapkamer te bet nie. Hier blyk dit te teenwoordig te wees en verhoed dat lig sirkuleer. na : Die slaapkamer is gestroop en die mure is met ligter en sober kleure geverf om die kamer soveel moontlik te neutraliseer. Toepassings met eenvoudige lyne en huidige bedtafels is geïnstalleer vir die nuwerwetse dekoratiewe aanraking.

Kinderkamer




voor : Baie onpersoonlik, hierdie kamer het nie 'n speelse en vreugdevolle aanraking nie. Die geel-en-blou vereniging, beslis baie modieus in die 90's, vertoon nie meer groot oorspronklikheid nie. na : Sodra dit in ligte kleure geverf is, kry die kind se slaapkamer 'n heel nuwe voorkoms! Die beddens is op dieselfde muurmuur aangebring om 'n speelarea te bevry, en die kasdeure het ook 'n nuwe voorkoms met 'n helder wit kleur.

Die badkamer




voor : Strandatmosfeer te geanker in die tagtigerjare in hierdie solderbadkamer. Die bruin teëls op die vloer dui aan met die res van die kamer. Die hele ding het regtig nie harmonie nie! na : Die teëls is heeltemal geverf in wit en grys om die kamer ligter te maak. Die nietigheid en die spieël is verander na meer moderne modelle. Die pluspunt: vinielvloere met parketeffek vir 'n tikkie warmte.

Die stoep




voor : Eetkamer, terras, sitkamer? 'N Mens wonder oor die werklike funksie van hierdie stoep. Die oranje bruin vloer skep 'n baie rustieke atmosfeer en pas glad nie by die res van die meubels nie. na : Die doel was om 'n daadwerklike funksie aan hierdie stoep te verleen. Die huisleerling het besluit om 'n gesellige hoekie met 'n koffietafel en 'n groot poef te maak en die vloer was bedek met viniel-naboots-parket.