Wenke

Voor / Na: transformasie van 'n groot sitkamer van 28m2

Voor / Na: transformasie van 'n groot sitkamer van 28m2


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die interieurontwerper Sophie Auscher het die uitdaging aangepak om 'n groot, ietwat vaal woonkamer in 'n gesellige en kleurvolle woonkamer te omskep deur 'n klein kindertrek met 'n slim opstelling toe te voeg. Alhoewel die harmonie van die hele woonstel, lewendig en kleurvol, respekteer, bied dit 'n styl wat homself bo die neigings oplê, gekombineer met 'n diskrete gesofistikeerdheid. Die versierder kon die gees van die kunstenaar Mondrian herleef deur 'n groot kleurryke biblioteek en die kamer met sy warm en diep kleure verryk. Demonstrasie in foto's. oppervlak : 28m2

'N Kamer sonder funksie omskep in 'n biblioteek


voor : Deurgang altyd oorvol en sonder enige werklike funksie, hierdie groot kamer van 28 m2 was vaagweg as 'n speelkamer en plek om klere en yster op te hang. Dit het die ouers se gebied, toegang tot die kind se slaapkamer en 'n badkamer versprei. Daar is 'n effens gedateerde trap aangebring om toegang tot die boonste verdieping (woonkamer, eetkamer en kombuis) te kry. Die beligting was beide nie-bestaan ​​en onvoldoende in die nag.
© Delphine Warin na : Die kamer bied plek vir opberging sowel as 'n pragtige biblioteek wat deur die agentskap gemeet kan word. Die kaste, met twee dieptes en vyf kleure, vermy 'n eentonige lineêre fasade en is om dieselfde rede gestruktureerd, kleurvol en dekoratief. Die laminaat is gekies om weerstand teen tyd te verseker. Ten einde die opening van die deure te vergemaklik, terwyl die vertikale en horisontale lyne in "Mondriaanse" styl behoue ​​gebly het, is die handgrepe in die staanders van soliede hout versteek. 'N Nis is in die biblioteek geskep om die lineêre ritme van die rakke te verbreek en die ontwikkeling van 'n papierbeeldhouwerk moontlik te maak. Die beligting is vervang deur verstelbare kolligte om optimale en aangepaste beligting volgens tyd en behoeftes moontlik te maak.

'N Badkamer met baie sagte kleure


© Delphine Warin voor : Die badkamer was voorheen nie baie funksioneel nie en het nie baie bergplek gehad nie. na : Om 'n aansienlike koste van sloop en messelwerk te vermy, is die mure van die glasplaveisel met gipsplate bedek om 'n geslote ruimte te skep. Die nietigheidstop is verander, en hout- en laminaatmeubels vir hout en kleure is onder die tafelblad geskep. Daar is ook 'n groot muurkas versteek onder 'n stel spieëls en kleure wat identies was aan die aangrensende kinderkamer. Die kas is sonder handvatsels en is ontwerp met 'n diskrete handvatsel om 'n eenvoudige en lineêre aspek van die "hangende prentjie" te behou.

'N Oop ingang en 'n deurdagte kinderkamer


© Delphine Warin voor : Die ingang na hierdie groot kamer van 28m2 het geen spesifieke uitleg gehad nie. na : 'N Ruimtelik afgebakende ingangsgebied is deur Sophie Auscher geskep om die kamer te struktureer. Die slaapkamer van die kleintjie (6m2) langs die sitkamer is verbeel in die gees van 'n bootkajuit. Die uitleg daarvan is geoptimaliseer met laaie onder die ingeboude matras en 'n geïntegreerde lessenaar, almal in tweekleurige laminaat. Die muur is versier met 'n mooi Sanderson-muurpapier in diskrete kleure. Wat die skorsing betref, is dit doelbewus gekies om groot te wees om die skale te verwar. Sophie Auscher Agentskap 43 laan Rapp 75007 Parys Tel: 01 47 05 10 70 //www.sophieauscher.com/



Kommentaar:

  1. Rowin

    I recommend to you to visit a site, with a large quantity of articles on a theme interesting you.

  2. Tochtli

    biennium it turned out cool.

  3. Van Eych

    Ek vra om verskoning, maar na my mening is u verkeerd. Ek kan die posisie verdedig. Skryf vir my in PM.



Skryf 'n boodskap