Kommentaar

Voor / na: gee 'n elegante en minerale styl aan die buitekant van 'n tradisionele Bretonse huis

Voor / na: gee 'n elegante en minerale styl aan die buitekant van 'n tradisionele Bretonse huis



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Dit is nie altyd maklik om die vloere buite 'n huis op te knap nie: u moet eers die tipe grond, die humiditeit in die streek of die soort materiale bestudeer wat baie meer verouder vinnig te midde van slegte weer. Die estetiese moet ook in ag geneem word en moet in harmonie bly met die huisstyl om 'n samehangende geheel te vorm. Ondanks hierdie beperkinge, het die eienaars van hierdie woning in Liffre in Bretagne die uitdaging van stapel gestuur om 'n elegante en nuwerwetse oprit na buite te skep. Laasgenoemde wou die ingang van hul huis 'n gesiglift gee deur 'n kontemporêre ontvangsruimte te skep, waarin plante en minerale gekombineer word. Suksesvolle weddenskap! oppervlak : 556m2 begroting : 4000€

Uitleg van grense



voor : Die buiteruimte wat na die huis van Liffre gelei het, was nooit regtig versier nie, behalwe vir 'n poging tot minerale massa in die middel van die gang. Losweg getrek deur 'n paadjie bedek met growwe antraciet klippies, was daar geen werklike afbakening tussen die grasperk en die vloer nie. Die werke het dus begin met 'n skeiding tussen klippe en plantegroei met behulp van 'n Techniseal-aluminiumrand. Hierdie werk is gedurende slegs twee dae deur die inwoners van die huis verrig: in totaal is 556m2 heeltemal herontwerp! na : Benewens die voorsiening van 'n visuele afbakening, beskerm die grense die beddens teen die ontydige inval van gruis.

Afbakening van ruimtes



voor : Die vloerbedekking is hartseer en banaal, en die sentrale eiland word nie waardeer nie. Eerste stap: isoleer dit van alle gruis, net soos die grasperk langs die ingang. 'N Groot swart seil word rondom die eiland gesit en geplaas sodat die gruis nie mettertyd in die grond insink nie. na : Nuwe rande van aluminium word geïnstalleer om 'n halfmaan reghoek te vorm: dit vorm 'n skoon en elegante aansluiting tussen minerale en plante. Die gang begin vorm aanneem! Geïnspireer deur die Zen-gees van die Asiatiese tuine, het die eienaars besluit om met vorms en kleure te speel. Die sentrale eiland het 'n Japannese voorkoms, met minerale van verskillende groottes en kleure, baie stabiel agter elke rand.

'N Moderne en verwelkomende ingang



voor : Die ou oprit was vinnig geneig om water in te trek en die buitekant van die huis in 'n moeras te omskep. na : Die nuwe buite-skepping bestaan ​​uit 'n sentrale eiland wat wit klippies, 'n palmboom en 'n paar struike verwelkom, sowel as 'n paadjie met skalieblaaie omring deur grasperk. Hierdie kromme paadjie lei die besoeker na die voordeur van die huis terwyl hulle hul skoene teen vochtigheid en modder bewaar. Om 'n harmonieuse afwerking van hierdie werke te verseker terwyl lyne en krommes afgebaken word, skei klippe van verskillende soorte. Laasgenoemde vorm 'n Japanese-geïnspireerde stel, soos Asiatiese Zen-tuine. : die kurwes is verfyn, die resultaat nuwerwets en kontemporêr. //www.techniseal.com/