Ander

Voor / Na: Sout omskep in 90m² woonstel

Voor / Na: Sout omskep in 90m² woonstel

Dit is die uitdaging wat Marion Christ geloods het, 'n ruimtelike ontwerper wat niks meer sal stop nie! Dit was in Lorette, in die Loire, dat hierdie effe gekke projek uitgevoer is, waarvan die werk vyf maande geduur het. oppervlak : 90 m² begroting : 80.000 euro

Voor

Om hierdie projek te bereik, het Marion Christ uit byna niks begin nie. Aan die oorsprong: baie slegte dakke wat toeganklik was met 'n klein trappie wat nie baie welkom was nie. Om hierdie pragtige projek uit te voer, is die bestaande solderye gesloop om 'n 90 m²-platform, Carrez-wet, te skep.

'N Ruim sitkamer

Die hoofkamer is ingerig in 'n sober en moderne styl. Die outentieke aspek is egter behoue ​​gebly: die blootgestelde balke is eenvoudig behandel en die onderhange is uitgelig. Op die grond bring 'n gelamineerde parket-blonde hout 'n warm en helder kant. Die meeste van die mure was wit geverf, en om met die perspektiewe te speel, was die kruip na die vensters bedek met swart aluminium-jaloezieë waarna die muurligte aangebring is. Die kombuis wat na die sitkamer oop is, is ontwerp om by die hange aan te pas, terwyl dit 'n moderne en verfynde styl gebruik. Die werkplan word uitgebrei deur 'n lang eettafel omring deur ontwerperstoele.

Die dak word 'n terras

'N Tropézienne-terras van 18 m² is op die sitkamer geopen, wat die dak vervang en 'n ruimte gebruik wat anders verlore sou gaan. Dit is uitgelê soos 'n klein tuin met vals gras op die grond en houtmeubels vir hout. Dit is toeganklik deur 'n groot venster wat baie lig in die sitkamer bring.

Geoptimaliseerde ruimte

Die woonstel is ingerig om die maksimum beskikbare ruimte te benut. In die sitkamer dien maatgemaakte mediumkaste as skeiding van die slaaparea sonder om die kamer heeltemal toe te maak. Dit is so ontwerp dat dit die stoor kan integreer en sodoende as 'n biblioteek kan dien. Die struktuur is ook toegerus met 'n platskerm en al die onooglike kabels gekamoefleer. Om die laagste ruimte onder die oprit, waar dit moeilik is om rond te beweeg, te gebruik, het die ontwerper nog 'n gestabiliseerde olyfboom op die vloer geïnstalleer. 'N Oorspronklike manier om 'n onpraktiese ruimte aan die basis te vul!

Dekoratiewe sy: 'n mengsel van style

Wat die versiering betref, meng die ontwerper graag style, materiale en begrotings. In die sitkamer sit 'n moderne, reguit en sagte pasgemaakte bank langs 'n leerklubstoel en 'n swart gelakte pouffe. In die middel van hierdie elemente bring 'n gevlekte koffietafel, gemaak van hout op wawiele, 'n rou en fabriekswese. Teen die mure is die gees nogal minimalisties: rame van swart blomme trek die sykant van die baaivenster aan. 'N Eenvoudige kleurspel tussen die wit en die grys verf voltooi die versiering van die hoofkamer. Al hierdie mengsels van style verleen 'n regte persoonlikheid en karakter aan hierdie beslis atipiese woonstel. Ons hou by 100%!