Kommentaar

Voor / na: Maak 'n kombuisie uit die 70's skoon en moderniseer

Voor / na: Maak 'n kombuisie uit die 70's skoon en moderniseer


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Die kombuis en die badkamer is duurste in terme van die opknapping van die binneland, en baie woonstelle is nog toegerus met toebehore uit die 60's en 70s. Dit is die geval van hierdie Paryse habitat, ingerig met 'n kombuis aangename oppervlak, maar donker en nie baie funksioneel nie. Dit is geleë in die uitsparing van die oop sitkamer, en is versteek agter 'n indrukwekkende kroegplan wat die installering van 'n TV-kabinet en 'n biblioteek in die sitkamer verhoed. Die eienaars het die argitekte van SieMatic, 'n kombuisspesialis wat spesialiseer in die vervaardiging van meubels op die hoogste vlak, versoek om die uitleg daarvan te heroorweeg en 'n kontemporêre inslag vir die geheel te gee. Suksesvolle weddenskap vir Clara Pereira, argitek in beheer van die projek, wat geweet het hoe om die suiwerheid in hierdie klein ruimte te herstel terwyl hy die lelike elemente slim verberg.

Onberispelike kombuis


voor : Die kombuis wat na die sitkamer oopmaak, openbaar 'n donkergroen teëlwerk sowel as outydse meubels en onooglike elemente (vullisblik en elektriese paneel). Wat die kleure betref, vertoon die kamer 'n gebrek aan visuele samehang wat voortspruit uit die vele kleure wat in die kamer aanwesig is. Die uitleg moet ook hersien word: die indrukwekkende staafplan is buite verhouding in vergelyking met die oppervlak van die kombuis. Cedernier val terselfdertyd in die sitkamer in, waardeur die installering van 'n TV / biblioteekruimte voorkom word.
na : Clara Pereira het gekies vir die verwydering van die balk en die verlenging van een van die twee mure om ruimte te spaar wat gewy is aan opberging aan die kant van die sitkamer en woonkamer. Die ligging van die EDF-meter is verander en die vullisdrom is gekoppel om plek te maak vir 'n skoon en harmonieuse geheel. Die kleure het verdwyn ten gunste van wit, met 'n paar tint liggrys.

Die verwydering van 'n deur om 'n leë ruimte te vul


voor : Toegang tot die kombuis is deur 'n deur direk na die gang, baie min gebruik aangesien die kombuis oop is na die sitkamer. Hierdie dubbele inskrywing, heeltemal ongebruik, vorm 'n beduidende ruimteverlies. na : Die deur wat vanaf die ingang toegang tot die kombuis gegee het, was gesluit. Die ruimte wat nou oopgelaat word, word nou gebruik om 'n yskas wat in 'n kas versteek is, te integreer, asook kaste vir die stoor van eetgerei.

High-end materiale


voor : Die kombuis het geen spesifieke styl nie en bly op 'n baie klassieke manier gemeubileer. Dit het nie genoeg stoor en voldoende beligting nie. na : Die eienaars het die SieMatic-model sonder handvatsels gekies, S2K-laminaat in wit lotuskleur. Met sy hande en voetstukke van vlekvrye staal, die geïntegreerde LED-beligting onder die hoë eenhede, die spatbakke van gelakte glas en die betonagtige keramiekblad, is die nuwe kombuis heeltemal in pas met die tye. Die mengsel van Zen en kontemporêre style meng perfek met die onberispelike atmosfeer van die woonstel, wat nou in natuurlike lig bad, tienvoudig vermeerder deur die witmure van die mure en meubels. www.siematic.fr



Kommentaar:

  1. Albaric

    Dit is merkwaardig, eerder amusante antwoord

  2. Gabei

    Excuse for that I interfere... But this theme is very close to me. Ek kan help met die antwoord. Skryf in PM.

  3. Kade

    Wah wat aangaan

  4. JoJohn

    Baie waardevolle stuk

  5. Vudokus

    Ek wil jou graag aanmoedig om 'n webwerf te besoek wat baie inligting het oor die onderwerp wat jou interesseer.



Skryf 'n boodskap