Nuttig

Voor / Na: 'n Baccalaureus-woonstel van 60 m² hersien en reggestel

Voor / Na: 'n Baccalaureus-woonstel van 60 m² hersien en reggestel



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Swak verspreide ruimte, uitgediende kombuis en waterruimte, ongeskikte kamergrootte ... Dit is die nadele wat dikwels verband hou met woonstelle uit die Haussmann-era. Namate die lewenstyl die afgelope dekades ontwikkel het, is die behoeftes ten opsigte van leefruimte nie meer dieselfde nie. Dit is die geval van hierdie donker en sleg georganiseerde bachelor-woonstel, geleë in Rue Monge in Parys: die eienaar wou 'n nuwe gloed aan die geheel gee sonder om die bekoring van die oorspronklike elemente te verloor. Suksesvolle weddenskap vir die RMGB-agentskap waaraan die projek toevertrou is! Na 13 weke se werk is hierdie pragtige 60m2 'n nuwe estetiese so funksioneel as kontemporêr, gekonsolideer deur 'n slim herverdeling van die ruimte. Verduidelikings in prente.

Maak oop om 'n groot sitkamer te skep


voor : Die sitkamer en die eetkamer is in twee baie verskillende kamers, klein en donker, geskei. na : Eerste stap vir die argitekte Guillaume Gibert en Baptiste Rischmann: die partisie wat die twee kamers van mekaar skei, afskop om 'n unieke, ruim en helder woonkamer te skep. Danksy hierdie eenvoudige aanpassing trek die ingang en die kombuis (wat onlangs in die middel van die woonstel geleë is) ook by natuurlike lig uit die sitkamer. Aan die dekoratiewe kant is die oorspronklike parket - gedra en outyds - vervang deur soliede eikehoutbedekking. In kontras met die baie Haussmanniaanse atmosfeer van die plek, kies die versierders vir ultra-ontwerpermeubels. Die Tulip-tafel onder redaksie van Knoll, die Houdini-stoele deur Stefan Diez, die LCM-lae stoel deur Charles & Ray Eames en die Fantasma Shelving-rakke, pas harmonieus in die nuwe dekor terwyl daar baie ruimte vir lig en verkeer gelaat word.

Maak die versiering soveel as moontlik skoon


voor : Die dekorstyl is taamlik klassiek en onpersoonlik. Die talle gesinsmeubels rommel en verduister die woonkamers. na : Die RMGB-agentskap beywer hom vir die belangrikste, sodat die verblyf 'n verfynde, byna kloosteragtige voorkoms behou. Die meubels - Hay-bank, EnoStudio-koffietafel en Crate Series-leunstoel - is noukeurig gekies om die binneversiering te laat herleef. Met hul helder kleure en afgeronde vorms, gee die meubels hierdie groot woonkamer 'n nuwe identiteit!

Lig die biblioteek uit


voor : Die biblioteek is oorlaai en vertoon visueel die sitkamer. na : Die ruimte wat aan boeke gewy word, word vervang deur 'n meer vertroulike ingeboude nis, gemaak in matte gelakte hout. Die kleurryke biblioteek, beter geskik vir die grootte van die woonkamer, word 'n dekoratiewe element op sigself, waarin die eienaar nou boeke en kunsagtige snuisterye kan bêre.

'N Kombuis wat van A tot Z oorgedoen is


voor : Die kombuis is 'n paar dekades onveranderd, met sy verouderde roomkleurige meubels en sy groot, ietwat hartseer erdewerk. Dit is baie sleg geleë in die hoek van die woonstel en is slegs toeganklik vanaf die ingangsportaal. na : Die kombuis het die badkamer in besit geneem en omgekeerd - om direk met die sitkamer te kommunikeer. Met sy matte gelakte houtafwerking en sy nis van Corian, vertoon dit 'n radikaal ander voorkoms as die ou kamer!

Skep 'n nuwe, baie funksionele gang



voor : Die badkamer kommunikeer met die slaapkamer, maar het 'n heeltemal verouderde voorkoms. Wat die toilette betref, is dit moeilik om uit die slaapkamer te kom, omdat hulle geïsoleer is by die ingang van 'n lang gang. 'N Belangrike werk van herverdeling van ruimtes moet oorweeg word. na : Die argitekte het besluit om die opening tussen die slaapkamer en die badkamer te verdeel en laasgenoemde in die ou kombuis ingedra. Om die ruimte te optimaliseer, het hulle 'n dubbele kleedkamer geskep wat dien as 'n deurgang tussen die slaapkamer en die nuwe badkamer: soos 'n tonnel, bied hierdie lang gang 'n baie estetiese perspektief sowel as ''n verrassende dieptespel op die toiletruimte.